Computerhulp aan huis in Groesbeek en omstreken.

PC Dokter Groesbeek Patrick Klaassen

Ruim tien jaar geleden kreeg ik het idee om te gaan ondernemen. Het bieden van computerhulp aan mensen met computerproblemen gaf mij energie. Daarnaast verdiende ik als zestienjarige, zo af en toe, een zakcentje bij. Maar van een officiële inschrijving bij de KvK kwam het nooit. Helaas.

Ik kreeg het steeds drukker. In juli 2020 besloot ik écht voor mezelf te beginnen. Kocht het domein: www.pcdoktergroesbeek.nl en ging aan de slag. Eerst met het creëren van mijn eigen huisstijl. Daarna met het ontwerpen van de website. Uiteindelijk koos ik ervoor om een afspraak te maken bij de KvK te Arnhem. Dit had ik veel eerder moeten doen. Mijn naam is Patrick Klaassen ondernemer en eigenaar van PC Dokter Groesbeek.

Kernwaarden van onze dienstverlening zijn: gemakkelijke-, persoonlijke- en flexibele dienstverlening.

Gemakkelijk
Wij komen naar u. Hierdoor heeft u géén extra reistijd of eigen vervoer nodig. Gemakkelijk toch?

Persoonlijk
Uit ervaring weten wij dat een klant het fijn vindt om altijd het zelfde gezicht aan huis te hebben. Begrijpelijk. Je laat iemand wel binnen in je vertrouwde omgeving. Wij gaan daarom voor persoonlijke dienstverlening. Dit betekent: altijd dezelfde specialist aan huis!

Flexibel
Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon (0683390604) en het contactformulier onderaan onze website. Daarnaast ook in weekenden en avonduren zijn wij beschikbaar voor het leveren van computerhulp aan huis.

Computerhulp aan huis in Groesbeek en omstreken.
Schuiven naar boven